Društvo multiple skleroze Požeško slavonske županije sa svojim partnerima Gradom Požega i udrugom Oppidum ,Požega ; prisustvovalo je svečanosti potpisivanja ugovora za projekt :“ MOST SURADNJE“-društveni centar za rekreaciju i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom , vrijednim 1.984.218,95 kuna. Projektni prijedlog izrađen je u vlastitom aranžmanu Društva oboljelih od multiple skleroze Požeško slavonske županije, a kao odgovor na potrebe osoba s invaliditetom u zajednici. Autorica i voditeljica projekta Marijana Šijan navodi : „ Projekt je temelj širenja mreže socijalnih usluga u zajednici za osobe s invaliditetom , ali i poticaj mladima u zajednici da se volonterski uključe u aktivnosti koje se provode unutar društvenoga centra. Omogućiti ćemo mladima, volonterima, drugim organizacijama civilnoga društva i aktivnim građanima co-working prostor kako bismo i dalje razvijali dobre ideje i stvorili središte okupljanja svih građana grada Požege na jednom mjestu ,a u svrhu razvoja potencijala zajednice. Zaista se veselimo implementaciji projekta.“ Svečanost potpisivanja i dodjele ugovora organizirana je povodom dovršetka procesa
ugovaranja projekata iz Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“, a Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je svečanu dodjelu ugovora 29. svibnja 2020. godine u Palači Dverce, u Zagrebu. Ovim pozivom se, kroz provedbu odobrenih projekata, želi doprinijeti razvoju društvenih centara u zajednici kao javnih prostora u kojima se članovi lokalne zajednice okupljaju radi provedbe grupnih aktivnosti, korištenja različitih oblika socijalne podrške, dobivanja informacija o pitanjima važnim za kvalitetu života građana, odnosno različitih aktivnosti koje su od interesa za kvalitetno funkcioniranje lokalne zajednice.

Potpisnike ugovora uvodno su pozdravili predstavnici Posredničkih tijela, Ureda za udruge i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, Upravljačkog tijela za provedbu Europskog socijalnog fonda, odnosno Ministarstva rada i mirovinskoga sustava te Koordinacijskog tijela za ESI fondove, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, navodeći da je za 31 projektni prijedlog osigurano 54 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda.